Wil jij je persoonlijk of professioneel versterken?

We leven in een veeleisende maatschappij waarin je steeds verder van jezelf verwijderd kan raken. Herkenbaar: je eigen grenzen aan moeten geven, perfectionisme, zelfvertrouwen, gezien willen worden, altijd voor anderen klaarstaan en jezelf vergeten, (faal)angst, hooggevoelig, burnout, je gevoel (niet) willen toelaten?

Paardencoaching brengt je terug naar jezelf, buiten in de natuurlijke leefomgeving van het paard, ga je middels een activiteit met het paard en materialen, leren over je eigen gedrag. Je wordt uitgedaagd om letterlijk ‘buiten’ je comfortzone te treden zodat je op een nieuwe frisse manier naar de zaken kan kijken. Dit maakt het ervaringsgericht en oplossingsgericht. Op een natuurlijke manier kom je zo dichter bij jezelf en word je (weer) bewust waarna er ruimte ontstaat voor beweging en groei.

 

INDIVIDUEEL

Paarden  tonen ons met schaamteloze eerlijkheid onze sterke punten en onze zwakheden.

TEAMCOACHING

Het team als kudde….

Coaching met hulp van paarden tijdens de teambuilding sessie betekend dat het paard als lid van het team aangeeft hoe de onderlinge verhoudingen zijn, hoe er wordt gecommuniceerd en op welke manier er samengewerkt wordt. Wie toont leiderschap, motivatie en creativiteit? Het paard toont met zijn gedrag feilloos aan wat de sterke- en verbeterpunten zijn.

De sessies vinden buiten plaats in de natuurlijke leefomgeving van het paard. Dit beweegt mensen om ‘out of the box’ te handelen en denken.

 

 

Het paard vraagt ons om ons met onszelf in overeenstemming te brengen zodat we als team samen met transformatie kunnen beginnen.

Deelnemen aan een kennismakingsworkshop coachen met paarden/paardencoaching?

PaCo Paard & Coach biedt op maat gemaakte workshops aan vanuit Berkel-Enschot, Gemeente Tilburg . Denk daarbij ook aan groepsarrangementen of een groepsuitje. Het biedt je op een ontspannen manier de mogelijkheid om kennis te maken met het coachen met hulp van paarden. Informeer hiernaar middels het contactformulier en we maken vrijblijvend afspraken over vraag, wens en verwachting.

 

WORKSHOP

Hun gave om te ‘zien’ wie we zijn achter onze ‘gereedschappen’, is hun primaire bron van communiceren.

Zin in een afspraak?

Neem contact op

Paarden tonen ons met schaamteloze eerlijkheid onze sterke punten en onze zwakheden.

      Ineke v Rijsewijk . Hoolstraat 1 .

5056 PK  Berkel-Enschot . Gemeente Tilburg . 06-46774499 .

. Ineke v Rijsewijk .

. Hoolstraat 1 . 5056 PK .

. Berkel-Enschot . 06-46774499 .