INTERESSANT

 

"Ik kan nog steeds doen wat ik wil"
___

Rijnaarts, R.  (7 juli 2018)  Brabants Dagblad - Tilburg

"Tot ik een opleiding tot paardencoach volgde en tijdens een sessie een paard zonder halster over hindernissen heen moest leiden"

Lees meer

 

 

De 3 belangrijkste tips wanneer je een paardencoach zoekt
___

Dommerholt, E.  (27 augustus 2017)  Bitmagzine.nl

"Het lijkt veel mensen prachtig, het beroepsmatig met paarden kunnen werken. Een nog altijd sterk stijgend aantal kiest ervoor om paardencoach te worden en daarvoor is in theorie geen opleiding nodig."

Lees meer

 

 

Dit is waarom je gelukkig wordt van paarden.

___

Isaacson, R.  (december 2017) Happinez

"Je hoeft maar voor een paard te staan en over zijn neus te aaien, of je voelt een rustig gevoel over je heen komen. Hoe kan het toch dat paarden zoveel  doen met mensen?"

Lees meer

 

Werken met therapiepaarden

___

Berendsen, E. (winter 2017) Paard&Sport p. 40/43

“‘Paarden oordelen niet’

Paarden worden meer en meer ingezet bij therapieën voor uiteenlopende problematiek. We spraken verschillende mensen over het dankbare en bijzondere werk dat zij met paarden verrichten.”

Lees meer

 

Honden- en paardentherapie een mooie combinatie

___

Smits, C.  (editie 3 december 2017) Hulp Hond magazine p. 12/13

"Na een succesvol pilot project kan Hulphond Nederland met trots meer vertellen over de uitbreiding van haar diensten. Suzanne van der Linden is het team van therapeuten komen versterken. Zij is gespecialiseerd in paardentherapie, een dienst die niet naast, maar als aanvulling op de bestaande therapieën veel waarde toevoegt, verteld algemeen directeur Eric Bouwer."

Lees meer    (p. 12/13)

 

Buitink, I (editie 3 december 2017) Hulp Hond magazine p. 15

"Paardentherapie als spiegel voor gevoelens en emoties Lisa is een 18 jarige scholiere  in haar eindexamenjaar. Vanwege haar autisme vindt Lisa het lastig om haar gevoelens en emoties te herkennen, erkennen en uit te spreken. Sinds een paar maanden volgt Lisa hiervoor paardentherapie. Lisa en haar moeder, Anne-Mieke vertellen hoe dat gaat”

Lees meer    (p. 15)

 

Tekstueel communicatie van de Laan, M. (editie 3 december 2017) Hulp Hond magazine p. 17

“Hulphond Nederland wil graag zoveel mogelijk mensen helpen. Dit doen we met onze ‘eigen’ honden, maar we zoeken ook graag de verbinding met andere organisaties en  instanties. Met Paardensportcentrum De Veerkracht (Heumen) hebben we een prachtige samenwerking. We bieden hier de therapeutische sessies met paarden.”

Lees meer    (p. 17)

 

 

Het enige dat ons tegenhoudt is wat we denken, en dat wat we denken niet te kunnen.

 

      Ineke v Rijsewijk . Hoolstraat 1 .

5056 PK  Berkel-Enschot . Gemeente Tilburg . 06-46774499 .

. Ineke v Rijsewijk .

. Hoolstraat 1 . 5056 PK .

. Berkel-Enschot . 06-46774499 .